Versele-Laga Complete Crock CarrotHerkkutyynyt kanit ja jyrsijät, 50 g

Versele-Laga Complete Crock Carrot on maistuva ja terveellinen, porkkanalta maistuva välipala kaneille ja kaikille jyrsijöille.

Tyynyjen rapean koostumuksen ansiosta kanit ja jyrsijät voivat tyydyttää luontaista jyrsimistarvettaan herkutellessaan. Rapean kuoren murruttua sisältä paljastuu pehmeä herkkutäyte, joka sisältää vitamiineja ja Omega-3 -rasvahappoja pikkuystäväsi terveydeksi. Crock Complete -tyynyt valmistetaan korkealuokkaisista raaka-aineista ja ne tarjoavat mukavaa vaihtelua pieneläinten päivittäiseen ruokavalioon. Vitamiinit (myös C-vitamiini), Omega-3 rasvahapot ja kuidut antavat elinvoimaa ja terveyttä sisäisesti ja ulkoisesti.
Koostumus: Vihannekset (30 % porkkanaa), viljat, kasviperäiset sivutuotteet, öljyt ja rasvat (2 % omega-3 -rasvahappoja), kivennäisaineet.
Ravintoaineet: Ravitsemukselliset lisäaineet / kg: A-vitamiini 10 000 IU, D3-vitamiini 3 000 IU, E-vitamiini 110 mg, C-vitamiini 1 250 mg.
Annostus: Lisäravinto pääasiallisen ravitsemuksen oheen. Suositus on, ettei Complete Croc kata yli 25 %:a päivän kokonaisruokamäärästä.
Pakkauskoko: 50 g

3,20 €
Please select variants first