Scruffs Insect Shield Doggy Snood, Punkki Tuubihuivi

Scruffs Insect Shield® Doggy Snood -tuubihuivi auttaa suojaamaan koiraa kiusallisilta hyönteisiltä, kuten hyttysiltä, kärpäsiltä, punkeilta ja kirpuilta. Käytännön kokemukset ovat osoittaneet Insect Shield® -tuotteiden karkottavan myös hirvikärpäsiä.
Doggy Snood -tuubihuivin kankaan kuituihin on erityisessä Insect Shield® -käsittelyssä upotettu patentoitua permetriini-hyönteiskarkotetta. Se ei kulu käytössä ja kestää jopa 25 konepesukertaa. Huivista ei irtoa tai imeydy mitään lemmikin turkkiin, ihoon tai verenkiertoon. Vaikutus alkaa välittömästä, kun huivi pujotetaan koiran kaulaan. Turvallisuutensa, hajuttomuutensa ja näkymättömyytensä ansiosta Insect Shield® -hyönteistorjunta on miellyttävä vaihtoehto myös sisätiloissa. Insect Shield® -varusteita voidaan käyttää samanaikaisesti muiden hyönteisten ja punkkien torjuntaan tarkoitettujen valmisteiden kanssa.
Kevyestä, joustavasta kankaasta valmistettu Doggy Snood on koiralle miellyttävä ja huomaamaton pitää kaikkein vauhdikkaimmissakin ulkoilma-aktiviteeteissa. Likaantunut huivi on helppo pestä pyykinpesukoneessa.
Permetriinikangas on alun perin kehitelty USA:n armeijan tarpeisiin, joten Insect Shield® -tuotteet ovat turvallisia myös ihmisille.

Pesuohje: Konepesu 30°C, ei kuivapesua.
Väri: Taupe (ruskeanharmaa).
Koot / koiran kaulanympärys:
S 25-33 cm
M 33-44 cm
L 44-54 cm
XL 54-66 cm

Ohje:
- Tuote on käsitelty biosidillä (permetriini-hyönteiskarkote). Permetriini saattaa aiheuttaa yliherkkyysoireita iholla.
- Suositellaan konepesua 30°C lämpötilassa. Älä kuivapese.
- Tuotteen teho säilyy n. 25 pesukertaa.
- Käytä tuotetta vain yli 7 viikon ikäisillä koiranpennuilla.
- Älä käytä tuotetta kissoilla.
- Käytä tuotetta vain sen alkuperäiseen käyttötarkoitukseen.
- Älä säilytä juomaveden tai elintarvikkeiden läheisyydessä.
- Hävitä tuote sekajätteeseen.

Valitse variaatio:

15,90 €