PrimaDog Ankkapururibsit 17 cm 210 g

PrimaDog Ankkapururibsit ovat herkullisia ja vähärasvaisia puruluita. Ribsit saavat makunsa suositusta ja hyvin siedetystä ankanlihasta. Ankkapururibsit eivät sisällä lainkaan kanaa, joten ne voivat sopia myös kanaproteiineille herkistyneiden koirien pureskeltaviksi. Lisäksi ribsit ovat vehnättömiä.

Ankkapururibsit tuovat vaihtelua perinteisiin puruluihin. Ribsien tavallisista pururullista ja solmuluista poikkeava, kaareva muoto helpottaa koiraa pitämään kiinni puruluusta. Säännöllinen puruluiden syöminen aktivoi koiraa sekä tukee koirasi hampaiden ja ikenien hyvinvointia, sillä pureskelu puhdistaa mekaanisesti koiran hampaita. Muista aina valvoa koiraasi sen syödessä puruluita.

Koostumus
Naudannahka 79,8 %, ankanliha 16 %, maissitärkkelys, herneproteiini, glyseroli, suola 0,1 %. 

Ravintoaineet
Raakavalkuainen 74 %, raakarasva 4 %, kosteus 18 %, hehkutusjäännös 2 %, raakakuitu 2 %.

Käyttöohjeet
Valvo aina koiraasi sen syödessä puruluita ja varmista juomaveden saatavuus. Tarjoa herkkuna tasapainoisen ruokavalion lisänä. Herkkujen osuus päivittäisestä ruokavaliosta tulisi olla korkeintaan 10 % eikä niillä tule korvata ruoka-annosta. Ei suositella alle 6 kk ikäisille pennuille. Säilytä kuivassa ja viileässä.

Valmistusmaa Kiina

Sinua saattaisi myös kiinnostaa:

7,40 €