Eukanuba Daily Care Sensitive Skin 2.3kg

Eukanuba Daily Care -kuivaruoka koirille, joilla on herkkä iho, on valmistettu kutinaa ja raapimista aiheuttavien ainesosien määrää rajoittamalla. Ruoka on hypoallergeenista [valmistettu tehtaassa, jossa käsitellään myös viljoja] ja se on suunniteltu erityisesti herkille koirille. Sen vuoksi ravinnossa käytetään vain yhtä proteiininlähdettä (kala). Lisäksi ravintoon on lisätty luonnollista omega-6- ja omega-3-rasvahappoa, mikä auttaa pitämään ihon ja turkin terveenä. Nappuloiden erityinen kuusikulmainen muoto ja ainutlaatuinen DentaDefense-teknologia auttavat pitämään hampaat puhtaina ja terveinä. Eukanuba Daily Care -kuivaruoka koirille, joilla on herkkä iho, sisältää paljon kalaa. Kala on laadukkaan proteiinin luonnollinen lähde, ja se auttaa ylläpitämään vahvoja ja kiinteitä lihaksia. Tarkoin suunniteltu kuitusekoitus, joka sisältää prebiootteja ja juurikasmassaa, tukee tervettä ruoansulatusta. Täydellinen ja tasapainoinen ruoka kaikkien rotujen aikuisille koirille.
TÄRKEIMMÄT HYÖDYT

  • Hypoallergeeninen*: yksi proteiininlähde (kala)
  • Luonnolliset omega-6- ja omega-3-lähteet pitävät ihon ja turkin terveenä
  • Nappuloiden erityinen muoto ja ainutlaatuinen DentaDefense-teknologia auttavat pitämään hampaat puhtaina ja terveinä.
  • Runsaasti kalaa – Luonnollinen proteiinilähde kiinteiden lihasten tueksi
  • Prebioottinen kuitu FOS ja juurikasmassa auttavat tukemaan ruoansulatuselimistön terveyttä

*Valmistettu tehtaassa, jossa käsitellään myös viljojaRAVINTOTIEDOT

Ravinoaineet
Maissi, kalajauho (22%), porsaan rasva, kuivattu juurikasmassa (2.9%), kalakastike, kivennäisaineet (sisältää natriumheksametafosfaatti 0.38%), frukto-oligosakkaridit (0.28%), kuivattu panimohiiva.
Ravinteet Prosenttia
Valkuainen 22,0 %
Rasvapitoisuus 14,0 %
Omega-6-rasvahapot: 2,23 %
Omega-3-rasvahapot 0,62 %
Tuhka 5,8 %
Raakakuitu 1,8 %
Kalsium 0,95
fosfori 0,79 %
Lisäaineet: *(/kg)
Vitamiinit: A-vitamiini: 46801IU, D₃-vitamiini: 1553IU, E-vitamiini: 260mg, β-karoteeni: 5.1mg. Hivenaineet: kupari (aminohappojen kupari (II)kelaattihydraatti): 13mg, jodi (kalsiumjodaatti, vedetön): 2.6mg, rauta (aminohappojen rauta(II)kelaattihydraatti): 69mg, mangaani (aminohappojen mangaanikelaattihydraatti): 40mg, sinkki (aminohappojen sinkkikelaattihydraatti): 115mg

29,90 €